Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Vinn The Woman på blu-ray eller dvd!

Publicerad av admin 18 jan 2012: 18:01

[Uppdaterad 120124] The Woman-tävlingen är nu avslutad. De flesta ville så klart ha filmen på blåstråle men sådana önskemål var tyvärr svåra att uppfylla. Sex vinnare har dragits och vinnarna av blu-ray-utgåvan är Andreas N, Kent N, Rikard E medan de som vann varsin dvd är Erik A, Sophie L och Michael A. Grattis allihop! Filmerna kommer på posten under veckan.

Rätt svar:
1: May
2: Toolbox Murders

***

Kulorna och spriten är slut. SMS-lånebolagen och Jehovas Vittnen knackar på dörren. Det är många månader kvar innan ni kan rulla runt nakna under solen på stränder och klipphällar med rom & cola-sugrör i mungiporna. Vi tar och peppar upp oss i vintermörkret med en liten filmtävling.

Nu har ni chansen att vinna Lucky McKees omtalade relationsdrama The Woman på blu-ray. Vi lottar ut 3 blu-ray och 3 dvd från PanVision/Scanbox. Det enda ni behöver göra är att svara på två busenkla frågor och skicka in svaren till Rysarnytts The Woman-tävling. Uppge namn och geografisk adress i mejlet. Vinnarna meddelas per post. Lycka till!

The woman omslag

1.Vad heter The Woman-regissören Lucky McKees Frankenstein-historia om en traumatiserad och kärlekstörstande kvinna som samlar på kroppsdelar?
a. May
b. June
c. Carrie

2.Regissörens favoritskådis Angela Bettis var för några år sedan med i en film som i princip bara hade titeln gemensam med en klassisk Studio S-debattfilm. Titeln på den filmen?
a. The Boogey Man
b. Toolbox Murders
c. Motorsågsmassakern

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: