window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Om Rysarnytt

Publicerad av Rysarnytt 15 jan 2011: 17:13

Rysarnytt – The New Blood


Rysarnytt är en hemsida tillägnad skräck-, suspense- och kultfilm. Vi bevakar och skriver om nyheter från skräckfilmsvärlden men har även ett gott öga till skräckspelen. Hemsidan innehåller även recensioner, krönikor, intervjuer med mera. Rysarnytt startade i januari 2006 som en liten intern plojgrej i jobbmejlen som sedan svällde upp till ett salongsmässigt nyhetsbrev. Drygt året senare var tiden mogen för en lansering på webben. Januari 2011 genomgick hemsidan ett rejält ansiktslyft och lämnade Kalle Anka & Co-världen för gott. Förutom snyggare design och navigeringsstruktur ger den nya sajten förbättrad möjlighet till interaktivitet och multimedialt bröd och skådespel. Nyhetsbrevet är numera nedlagt men precis som i det bjuder vi på spännande nyheter, intervjuer, krönikor och recensioner från trogna och otrogna skribenter. Snyggare än Jason. Otäckare än ett pojkband. Värme och omtanke i kombination med rakbladsvassa motorsågar kommer även i framtiden att vara Rysarnytts signum. Keep on bleeding. Horror is the future!


– Editorial Key Advice Manager with Engineering Re-fil Competence

Återkommande skribenter på Rysarnytt:

Rosie Gibson
Brinner för vintageporr och Christina Lindberg men slukar det mesta inom skräck där det droppas plagg. Hon har Knud ”Drängen i Fäbodjäntan” Jörgensen som bakgrundsbild i sin mobil för inkommande överraskningar från Mr Rysarnytt och har lägenheten full av filmposters. En filmquizare och skribent av rang.

Helena Bjuresäter Sjöholm
Är crazy i italiensk giallo och kan stoltsera med specialkurser i seriemördare och skräck. Har förkärlek för obskyra rockband och kvinnliga discobrudar från 70-talet med whiskystämmor. Headbangar som ingen annan när hon druckit weissbier. När hon nyktrat till skriver hon briljanta analyser.

Micke Jonsson
Spelfantast som lirar så tummarna och ögonen blöder. Vet inte om han hinner sova. Älskar 80-talshorror, Bruce Campbell och naket. Lite recensionslat men när väl hans rappa och oförutsägbara alster kommer blir det varma frikyrkoapplåder.

Jonas Danielsson
Geniet och skräckdoktorn som till och från droppar sina djuplodande recensioner i Rysarnytts källare. En kulturinstitution i Umeå med sina Blodrödfestivaler och en blytung zombiebloggare. Är kär i Leatherface och Argento. Precis som vi andra normala skräckdiggare.

Hanna Fjällman
Litteraturexperten och kloka gumman som basat över filmfestivalblaskor. Hinner även med att klämma en och annan rysare när hon är på dåligt humör. Mästare på absurditeter och har djupanalyserat alla karaktärer i Engelsforstrilogin på divanen. Och sen skriver hon fantastiskt. Hennes litterära rysarfavorit är Turn of the Screw.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: