window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Vinn Don’t Be Afraid of the Dark på blu-ray

Publicerad av admin 3 feb 2012: 14:33

[Uppdaterad 120210] Nu blåser vi av tävlingen! Fem vinnare har dragits som får varsin blu-ray-utgåva från Noble Entertainment av Guillermo del Toros Don’t Be Afraid of the Dark. Vinnarna är Fred A, Hanna R, Erik A, Lars F och Hans R. Grattis allihop! Filmerna kommer på posten!

********

Hands up! Rysskylan är här och det är fortfarande lång tid kvar innan ni kan smörja in solbadande främlingar med kokosolja och kloroform. För er som inte låst in er i bastun med vodka och finska manskörer så har vi en liten filmtävling att fresta med: Guillermo del Toros Don’t Be Afraid of the Dark på blåstråle!

Den 8 februari släpper Noble Entertainment skräckthrillern Don’t Be Afraid of the Dark på dvd och blu-ray. Filmen är skriven och producerad av Guillermo del Toro och nu har du chansen att vinna den här på Rysarnytt. Vi lottar ut 5 blu-ray-utgåvor av filmen (om det är någon som inte har en blu-ray-spelare så finns en chans att få den på dvd). Som tidigare så måste du anstränga geniknölarna en smula genom att svara på ett par enkla frågor. Mejla in svaren till Rysarnytt eller skicka in svaren via i kommentarsfälten längst ned. Uppge namn och geografisk adress i svaret. Good luck!

Don't be afraid of the dark skräckfilm

 1.Guillermo del Toro jobbar just nu med sin megamonsterhistoria Pacific Rim. Men vad var det för projekt han hoppade av före Pacific Rim till följd av att Universal ville göra en PG-13-film?

a. BioShock

b. At the Mountains of Madness

c. Frankenstein

d. Långt ner i Halsen

 2. I Don’t be Afraid of the Dark ser vi bland andra Katie Holmes. Hon är gift med en annan skådespelare aktuell med en film som just nu går på de svenska biograferna. Namnet på den skådespelaren?

a. Robert Downey Jr

b. Seth Rogen

c. Tom Cruise

d. Aki Kaurismäki

 

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: