window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Tag chansen och vinn Dark Skies/Apartment 1303!

Publicerad av admin 30 aug 2013: 13:39

[Uppdaterad 130911] Nu är tävlingen avslutad och sex höstrysarälskande vinnare har dragits som får var sitt ex av Dark Skies eller Apartment 1303. Thomas N, Janeth G och Henrik J vann Dark Skies på Blu-Ray medan Stefan M, Claes J och Johan S ror hem Apartment 1303 på DVD. Filmerna kommer med posten. Stort grattis till filmerna!

***

Höstvindarna börjar snart tjuta oroligt runt knutarna och badstränderna ligger övergivna uppsköljda med benrester och Iron Maiden-öl. Hösten är skräckdiggarnas favoritårstid och i september släpps två fräscha höstrysare att värma sig med när det blåser kallt och som ni nu har chansen att vinna på Blu-Ray eller DVD.

Det rör sig om sci-fi-thrillern Dark Skies (släpps 4 september) och spökrysaren Apartment 1303 (släpps 25 september) från Scanbox som vi lottar ut – totalt sex filmer (tre av vardera film). Det enda ni behöver göra är att mejla till Rysarnytts höstrysarlåda eller skriva i kommentarsfältet (publiceras inte) vilken film och vilket format ni föredrar så är ni med i utlottningen. Kan ni tänka er båda filmerna så skriv gärna det. Glöm inte att uppge namn och geografisk adress. Har ni ett smarrigt recept på Texas chili får ni gärna dela mer, men inget krav. May the leprechauns bring you luck!

dark skies skräckfilm

Dark Skies
Regi: Scott Stewart (Priest, Legion)
I rollerna: Keri Russell, Josh Hamilton, L.J. Benet, Dakota Goyo, J.K. Simmons

Från skaparen av Sinister och Paranormal Activity kommer en ny, övernaturlig sci-fi- thriller. Äkta paret Daniel och Lacy Barrett har flyttat till en lugn förort med sina två barn när deras liv vänds upp och ner av en rad underliga och oroande händelser i deras hem. Medan polis och andra myndigheter inte gör något för att hjälpa dem, börjar de så småningom misstänka att de är måltavla för något ofattbart, skrämmande och dödligt.

apartment 1303 skräckfilm

Apartment 1303
Regi: Michele Taverna
I rollerna: Julianne Michelle, Rebecca De Mornay, Mischa Barton

Tillsammans med sina vänner firar Janet (Julianne Michelle) att hon har flyttat in i sin nya lägenhet, lägenhet 1303 på 13:e våningen. Under kvällen begår Janet självmord genom att helt oväntat hoppa ut från balkongen. Medan hennes mamma Maddie (Rebecca De Mornay) går in i en svår psykos, bestämmer sig storasyster Lara (Mischa Barton) för att utreda Janets mystiska död. Hon får reda på att det har varit många självmord bland just unga kvinnor som har bott i lägenhet 1303…

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: