window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Utlottning av fribiljetter till vårens rysare It Follows!

Publicerad av Rysarnytt 18 mar 2015

Den 27 mars går vårens första rysare upp på biograferna. Vi har lite fribiljetter att lotta ut så ni har chansen att se filmen helt gratis. Nytt för i år är att Fäbodjäntans ståndaktige dräng är enväldig jury.

It_follows_poster

It Follows är en ny rysare som fått både kritiker och publik att blotta sina strupar och brista ut i vårblomstrande kastratsång. Fredagen den 27 mars går den upp på de svenska biograferna och nu har du alltså chansen att se den helt gratis. Vi lottar nämligen tillsammans med NonStop Entertainment ut lite fina fribiljetter. Hur många vet vi inte just nu. Men du ska ha möjlighet att ta med en vän. Eller ovän.

Enväldig jury är ingen mindre än den omutlige Knud Jörgensen – mer känd som den händige drängen i Fäbodjäntan och numera uppskattad medarbetare och bollplank på Rysarnytt. Det enda du behöver göra är att skriva några rader (publiceras inte) till Knud längst ned på den här sidan och fråga om han har några fribiljetter kvar samt uppge din favoritrysare. Glöm inte heller att uppge namn och geografisk adress. Biljetterna skickas sedan så att ni har dom lagom till premiären. Tilltugg får ni stå för själva. Knud gillar dock surprises (reds anm).

Knud2

Handling
”För 19-åriga Jay borde hösten handla om skolan, killar och helger ute vid sjön. Men efter vad som verkade vara ett oskyldigt intimt möte finner hon sig följas av märkliga syner och den ofrånkomliga känslan av att någon, eller något, ständigt följer henne. Tyngd av denna börda måste Jay och hennes vänner hitta sätt att komma undan de fasor som aldrig är mer än några steg efter”.

Tävlingen avslutad [15-03-23] Se här

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=42dV8dHSGnQ”]

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: