window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Tävling: War of the Dead på blu-ray och dvd

Publicerad av admin 23 aug 2012: 18:26

[120904] Rysarnytts WW2-horrortävling är nu avslutad och vi har dragit fem vinnare som får varsin utgåva av War of the Dead. Vinnarna är Tony J (blu-ray), Stefan Å (blu-ray), Marcus C (dvd), Jonas E (dvd) och Conny H (dvd). Filmerna kommer med posten. Stort grattis! Här är de rätta svaren:

1. D
2. C
3. B

**********

Äntligen har ni chansen att vinna lite äkta WW2-horror här på Rysarnytt! Det handlar om den finska nazizombiefilmen War of the Dead som släpps på blu-ray och dvd av Scanbox den 5 september. Vi lottar ut fem exemplar av filmen, två blu-ray och tre dvd. Regi av långfilmsdebuterande Marko Mäkilaakso och soundtrack av Joel Goldsmith (son till legendariske Jerry Goldsmith).

Först några snabba quizfrågor som ni fixar lätt efter bastun medan ni silar Koskenkorvan mellan tänderna. Sen är de bara att mejla in svaren till Rysarnytts War of the Dead-tävling eller posta dem i kommentarsfälten längst ned. Uppge namn och geografisk adress i svaret samt vilket format ni föredrar. Onnea!

war of the dead cover

1. Vilken av dessa filmer är inte en nazizombieskräckis?
a. Död Snö
b. Shock Waves
c. Outpost
d. Creature with the Atom Brain

2. Universalgeniet Tom Savini har en roll som SS-Standartenführer i kommande The 4th Reich. Han var själv med i ett krig och bar med sig sina erfarenheter därifrån när han senare blev berömd make up- och specialeffektexpert. Vilket krig?
a. Andra världskriget
b. Slaget vid Little Bighorn
c. Vietnamkriget
d. Irakkriget

3. Vad hette det vapen som bestod av en flaska med lättantänd vätska och tändanordning (ofta tygbit) som finnarna använde för att slå ut pansarfordon i krigen mot ryssarna?
a. Mannerheims blandning
b. Molotovcocktail
c. Stalinorgel
d. Koskenkorvabomb

Synopsis War of the Dead:
Mars 1942. En avdelning amerikanska soldater har gått ihop med en finsk pluton i ett försök att sparka ut ryssarna ur Finland. Men allt går åt helvete när de döda från båda sidor vägrar förbli döda. De tvingas fly allt djupare in på ryskt territorium och upptäcker till sin fasa en av krigets värsta hemligheter – och de inser att lyckats få liv i betydligt mer än en dödsfiende.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=SgDFst4Dndk” rel=”0″]

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: