window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Specialtävling: Vinn Texas Chainsaw 3D på Blu-ray/DVD

Publicerad av admin 31 maj 2013: 14:44

[Uppdaterad 130610] Nu har vinnarna dragits i Texas Chainsaw 3D-tävlingen. Att Leatherface är en kung och vinnare visste vi redan från början men det var ett gäng som ville motivera hans tronplats och fem personer har dragits av dem varav en kammar hem förstapriset och den läckra Leatherface-tishan. 

Leatherface-heart2

Det var inte helt lätt att dra en vinnare men det är bra att skriva ut mejl- eller utdelningsadress i svaret om ni vill vinna. Men som old man Drayton alias The Cook säger i originalfilmen ”I just can’t take no pleasure in killing. There’s just some things you gotta do. Don’t mean you have to like it.” Det var vinnarens koppling till chilin och köttet som satte fyr på smaklökarna och till slut fällde det svåra avgörandet. Man behöver inte tycka att Rysarnytt är Sveriges bästa filmsida men en klick smör är aldrig fel om man vill få till en bra chili. Det vet alla som tillagat Rysarnytts Texas Chainsaw Chili.

[hana-flv-player video=”http://www.rysarnytt.se/wp-content/uploads/2013/06/tcm2.mp4″ width=”460″ height=”autow” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Stort grattis Kent till förstaplatsen! Och stort grattis resten av vinnarna. Mycket starkt jobbat! Filmerna (i det format ni valt) kommer på posten! Här är de fem fantastiska vinnarmotiveringarna:

Chilibucklan:
”Där är inget som sätter sprätt på grillsäsongen som en nyslipad såg. Gärna då i sällskap av Sveriges bästa filmsida! Nu gäller det bara att inte chilin tar slut!! Because it’s all in the meat!”
– Kent

Övriga vinnare:
”Leatherface är mer genuin än de flesta i sin ”bransch”. Han vet inte bättre. Han lyckas vara både antagonisten och protagonisten. Jag kommer på mig själv med att önska honom en bättre tillvaro. Hejar lite på honom i smyg. Fast detta kanske säger mer om min mentala hälsa än filmerna så jag slutar här..”
– Angelica

”Jaha ja, gamle Leatherface. Det är inte svårt att fatta tycke för detta människostycke. Charmtrollet i fråga som älskar att såga. Killen som gett begreppet ansiktsmask en ny innebörd. Jag gillar honom för att han aldrig tappar ansiktet och jämt lyckas vara cool; alltid håller masken, no matter what. Mer Läderfeja åt folket!”
– Michael

”Jag såg om The Texas Chainsaw Massacre och allt extramaterial, nu i våras för första gången på mycket länge. Det är ju fortfarande en alldeles förträfflig liten film! Men vad älskar jag mest med Leatherface…? Det första jag kommer att tänka på är slutscenen när Sally åker iväg och han viftar med motorsågen på ett magiskt sätt. Där och då förstår man hur mycket han hade älskat att få såga i henne. Tycker aldrig att han blir bättre än just i det ögonblicket.”
– Hanna

”Leatherface och hans älskade motorsåg ä bäst. Att höra motorsågen klyva träden, oj menar kroppar under en fin solnedgång ä underbart och sen att få se det i 3D är ju bara vad man behöver en solig dag. Ja mer behövs inte för alla älskar honom.”
– Patrik

***

Vi är många som älskar Texas och Leatherface. Eller rättare sagt är fullkomligt tokiga i Texas och Leatherface. Den 5 juni släpps den på DVD och Blu-ray och tack vare Scanbox har ni nu chansen att vinna ett fint exemplar av filmen samt en flott t-shirt med mannen med det berömda läderansiktet. Den vill ni så klart sprätta runt i på badstränder och barbecuepartyn i sommar. Med eller utan badbrallor/bikiniunderdel. Vi lottar ut fem exemplar av filmen (Blu-ray/DVD) där förstapristagaren även vinner den snygga t-shirten.

texas_chainsaw_3d_bluray

Det ni behöver göra den här gången är att skicka en kort motivering (eller en längre roman om ni känner för det) med vad det är ni älskar med Leatherface. Mejla in motiveringen till Rysarnytts Texas Chainsaw 3D-tävling eller posta den i kommentarsfältet längst ned (publiceras inte) så är ni med och tävlar i utlottningen. Tävlingen pågår till nästa helg. Uppge namn och geografisk adress samt vilket format ni föredrar.

Vässa pennorna och skicka in era mest kreativa svar nu! Den vassaste motiveringen vinner t-shirten! Tyvärr finns t-shirten bara kvar i Xl så det måste bli en stor vinnare. Är det nån liten vinnare med stor motivering så går t-shirten (om vinnaren så vill) till näst stora osv…

t-shirt texas chainsaw 3d

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: