Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Påsktävling: Vinn Sinister på Blu-Ray eller DVD!

Publicerad av admin 26 mar 2013: 13:50

[Uppdaterad 130404] Nu är påsktävlingen över och fyra glada vinnare har dragits som får varsitt exemplar av Sinister. Frågorna ställde inte till några större problem och de rätta svaren var givetvis: The Exorcism of Emily Rose, The Woman in Black och Döda poeters sällskap. Filmerna kommer på posten under nästa vecka. Stort grattis!

***

Vi tar och firar in påsken med en liten tävling där ni har chansen att vinna en fin Blu-Ray-utgåva av fjolårets bioskräcksnackis Sinister. Den 3 april släpps Sinister på Blu-Ray och DVD av Scanbox och Rysarnytt har 4 exemplar av filmen (2 Blu-Ray och 2 DVD) som väntar på fyra skräcksugna vinnare.

Det enda ni behöver göra är att svara rätt på några quizfrågor och mejla in svaren till Rysarnytts påsktävling eller posta dem i kommentarsfältet längst ned. Uppge namn och geografisk adress samt vilket format ni föredrar. Lycka till!

Sinister-blu-ray

1. Vad är titeln på regissören Scott Derricksons tidigare djävulsutdrivarfilm?
a. The Last Exorcism
b. The Exorcism of Emily Rose
c. The Exorcism of drängen i Fäbodjäntan

2. Vilken film handlar inte om en anfäktad författare som flyttar in en ny miljö?
a. 1408
b. The Shining
c. The Woman in Black

3. Huvudrollsinnehavaren Ethan Hawkes genombrottsfilm var:
a. Döda poeters sällskap
b. Första natten med tjejen
c. Gattaca

Synopsis:
Ellison (Ethan Hawke) livnär sig på att skriva romaner baserade på verkliga brott och han är känd för att alltid arbeta mycket metodiskt. För att leva upp till sin senaste succé söker han en riktigt bloddrypande historia. På bakgården till ett hus har en familj på fyra personer hängts och Ellison köper huset för att komma offren och sanningen bakom brottet så nära som möjligt. För att inte skrämma upp sin familj väljer han dock att inte berätta varför han valde just detta hus som familjens nya hem. Det visar sig snart att detta inte är hans enda misstag. På vinden hittar han en låda med super8-filmer tillhörande de förra ägarna – lyckliga familjebilder som snabbt upplöses i glimtar av bottenlös ondska. När han väl startat filmprojektorn finns det ingen återvändo.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: