window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Filmtävling: Vinn biobiljetter tilll Incarnate! [uppdatering 170330]

Publicerad av Rysarnytt 21 mar 2017

Filmbolaget som gick från härliga samlag och kultig skräck till finkultur och gamla svenska filmpärlor är nu tillbaka till samlagen och skräcken. Studio S Entertainment är här med en ny skräckfilm och nöjer sig inte med mindre än att ge oss en satanisk helafton på biograferna. Nu kan du vinna biobiljetter till djävulsrysaren Incarnate!

[uppdatering 170330]
Nu har vi dragit tre vinnare som har fått sina biljetter hemskickade till postlådorna. Att det bland Rysarnytts läsare fanns god smak visste vi sen tidigare. Trots flera fina kultrysare lyftes fram bland tävlingssvaren så var det William Friedkins mästerverk Exorcisten från 1973 som knep hem flest röster. En värdig vinnare precis som vinnarna av biobiljetterna. Stort grattis till vinsten!

***

Nu drar vi gång vårens första tävling där ni har chansen att vinna lite biobiljetter till djävulsrysaren Incarnate som går upp på de svenska biograferna fredagen den 31 mars. Rysarnytt har tillsammans med det vördnadsvärda och tioårsfirande filmbolaget Studio S Entertainment (aktuell med en dokumentär om den italienska samlagshingsten Rocco) och den läckert klädde och andligt käcke men moraliskt uppfordrande K. Jörgensen sytt ihop en klassisk filmtävling som ni inte får missa.

Jörgensen skriver i ett färskt sms till redaktionen att han legat nedbäddad i en svår influensa men att han nu har tagit sin första fylla och är redo för lite pulserande äventyr i skog och mark och fäbodar och små trånga städskrubbar på akut- och specialistsjukhusen runt om i landet. Skicka gärna in tips där det är bäst puls!

Själva tävlingsmomentet är att uppge vilken er favoritdjävulsrysare är (ni får motivera också om ni vill). Oavsett om ni vinner eller inte är det så klart alltid kul att dela med sig av sina skräckfavoriter. Så ta chansen! Vi drar tre vinnare som får två biobiljetter vardera lagom till premiären så ni har möjlighet att ta med en vän eller ovän att hålla i handen. Det enda ni behöver göra att skriva ned er djävulsfavorit i kommentarsfältet nedan och uppge namn och geografisk adress (publiceras inte) så drar vi de tre vinnarna hängda upp och ned som i ett klassisk djävulstombola (Jörgensens idé). Tävlingen pågår till helgens slut.

Incarnate är regisserad av Brad Payton (San Andreas) uppbackad av producenten till Sinister och Insidious (Blumhouse Production). I filmen ser vi bland andra Aaron Eckhart och Carice van Houten och Oscarsnominerade Catalina Sandino Moreno.

Handling:
Efter att en rad misslyckade försök gjorts med att driva ut en demon ur 11-årige Cameron anlitas forskaren Dr. Ember som en sista utväg. Ett både desperat och kontroversiellt val. Dr. Ember är nämligen inte vilken exorcist som helst. Inte nog med att den vresige och rullstolsburne forskaren inte är troende, dessutom super, röker och svär han som satan själv. Men han har två stora fördelar – sin vassa intelligens och sin törst efter hämnd. Den demon som nu intagit Camerons kropp och själ är nämligen samma onda väsen som tillintetgjort hela hans familj.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: