window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Fright Night 3D

Publicerad av admin 17 okt 2011: 20:18

0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Titel: Fright Night 3D
Utgivningsår: 2011
Regissör: Craig Gillespie
Skådespelare: Anton Yelchine, Colin Farrell, Toni Collette m fl
Distribution: Disney

fright night skräckfilm

Rosie Gibson
Charley  Brewster lägger märke till att nya grannen Jerry flörtar med alla kvinnor i kvarteret samtidigt som hans klasskamrater börjar försvinna en efter en. Snart spionerar han på sin granne i bästa Fönster mot Gården-stil och visst, Jerry är en vampyr. Charley inser att hans enda hjälp är den vulgära Las Vegas-magikern Peter Vincent och snart är jakten igång.

Alla som var oroliga för att remaken av Fright Night från 1985 inte skulle leva upp till originalet kan andas ut. Förutom några geografiska förflyttningar är filmen ganska oförändrad, dialogen är lika kul som alltid och regissören Craig Gillespie, som senast gjort tv-serien United States of Tara och den prisbelönta Lars and The Real Girl har varit någorlunda ömsint.

”-En vampyr som heter Jerry?!” skriker en av karaktärerna i Fright Night. Som sagt, heter man Jerry har man en del att leva upp till som skräckinjagande blodsugare och Colin Farrell gör det med gusto. Alla som medverkar i filmen verkar ha riktigt, riktigt kul och det slår gnistor om Farrell och David Tennant som spelar Peter Vincent.

Kan en vampyrfilm vara gullig? Ja faktiskt. Fright Night är en riktigt rar liten film med glimten i ögat. Inget nyskapande mästerverk kanske, men absolut värd en titt!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: