Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Se Revenge på Women in Horror gratis!

Publicerad av Rysarnytt 20 feb 2018

Februari är den internationella Women in Horror-månaden och nu i helgen sätter Monsters of Film lite färg på den gråtrista vintermånaden med lite blodig skräck skapad av kvinnor. Ta chansen att se en av filmerna gratis!

Women in horror

Skräckfilmer gjorda av kvinnliga filmskapare vill vi gärna se mer av och den här månaden har det internationella nätverket Women in Horror Month hyllat det kvinnliga skräckfilmsskapandet med film, samtal och seminarier runt om i världen. För tredje året i rad firar filmfestivalen Monsters of Film den kvinnliga skräckmånaden och i helgen den 24-25 februari avrundar man kalaset med en liten minifestival med tillhörande seminarium på Klarabiografen på Kulturhuset i Stockholm.

Du som bor i Stockholm eller befinner dig i huvudstan under helgen har nu chansen att se Coralie Fargeats hämnarrulle Revenge söndagen den 25 februari helt gratis tillsammans med en kompis. Vi lottar ut ett par biljetter för två eller rättare sagt blir du uppskriven på en vip-lista så det är bara att passera snyggt förbi alla i kön med högburet huvud in i salongen och slå dig ner i fåtöljen utan kostnad förutom tilltugget. Något medlemskap krävs inte.

Droppa ditt namn plus mejladress i kommentarsfältet nedan så är du med i utlottningen (publiceras inte). K. Jörgensens tombolahjul kommer att fälla utslaget så mutning med starköl, jäger och dillchips etc är inte möjligt denna gång. Lycka till!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: