Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Vinnarna av It Follows-tävlingen korade!

Publicerad av Rysarnytt 23 mar 2015

Nu har drängen blåst i luren och korat vinnarna i It Follows-tävlingen. Det blev rekordmånga svar och många kom också med festliga hälsningar till Knud, vilket ju var lite av själva grejen den här gången.

It_follows_poster

Den enväldige och ståndaktige drängen och domaren Knud Jörgensen har nu dragit vinnarna i Rysarnytts och NonStop Entertainments It Follows-tävling. Och det blev något av en succé och love bombing. Knud låter meddela i ett rört mejl till redaktionen att han är jättenöjd med svaren och tackar för alla kramar och glada tillrop. Knud hälsar att han skulle vilja ge biljetter till alla men eftersom vi hade tio biljetter att lotta ut så fick det bli fem vinnare som får två biljetter vardera. Han är särskilt glad över att det var så många kvinnor som svarade, runt 60-70 procent om han räknat rätt med höstickan. Han noterade också att det verkar vara en del kärleksgnabb i stugorna om vilka filmer som ska ses etc etc.

Men som den gentleman han är vågar han sig inte på att ge några handfasta tips i rädsla att trampa med sina träskor på några ömma och nätta tår. Vi kanske får öppna en relationslinje här på sajten med Knud som familjeterapeut, sparringpartner och push-up-coach. Vi får se hur han ställer sig till det. Vinnarna har dragits bland dem som uppgett sin favvorysare, inte glömt bort Knud och inte heller glömt att skriva ut sin geografiska adress. Och de fem lyckliga vinnarna är: Johan H, Marie-Louise N, Mija H, Marcus C och Olivia B. Stort grattis till biljetterna som kommer på post under veckan!

Vi skrev ju att vi inte kommer att publicera svaren. Men eftersom de var så många mysiga hälsningar så kunde vi inte avhålla oss från att dela med oss lite av dem, så vi har saxat lite fritt ur högen (alla är dock anonyma). Om någon ändå känner sig förargad så går det bra att höra av sig med en back starköl och några påsar snacks (Knuds favorit är dillchips reds anm). Knud skriver i ett färskt sms (med många glada smajlisar) från middagsbordet att han firat med Joe Sarnos falukorvsrecept, kall öl och snaps och att han vill krama alla.

Knud2

Saxat ur svaren till Knud:

”Knud Hei! Du har vært min største forbilde og idol helt siden ”Porno i skandalen skolen”. Favoritt film må fortsatt være ”Ta meg i dalen” – sterk film. Min favoritt i rysargenren er ”Blair Witch Project”, jeg fortsatt ikke tør gå alene i skogen etter å ha sett filmen… Jeg ville bli veldig glad om jeg vant billetter til «Det følger”. Takk og ha en god tid!”

”Hej Knud! Har du möjligtvis några fribiljetter kvar att bjuda en piga på? När det kommer till rysare är favoriten något så förutsägbart som The Exorcist. Jag älskar och fascineras av det ockulta och denna film innehar moment av allt jag gillar i en bra skräckrulle.

 ”Yo Knud! Du råkar inte ha några fribiljetter över åt mig och killen? Har sett favvo filmen Dolt under ytan med Harrison Ford & Michelle Pfeiffer så många ggr nu att jag snart blir utkastad hemifrån av pojkvännen om jag tvingar han att se den igen. Puss & kram.”

”För att citera Knud Jörgensen första replik i Fäbodjäntan: JASÅ ni delar ut fribiljetter. Hoppas jag och frugan kan få ett par av dessa då. Favorit skräckis: Lucio Fulcis The Beyond.”

”Hej, jag vill ha spänning på gränsen till vansinne! Jag vill svettas av rädsla och bita på mina välmanikurerade naglar. Hoppas att du Knud låter mig uppleva lite skräck i biomörker….min favvo är Fredagen den 13:e förstås och Jason Voorhees.”

”Knud! Jag blåser i valthornet och hoppas på att du sänder mig och frugan fribiljetter till It Follows! Favorit skräckfilmen är svår att välja men jag är otroligt svag för Lucio Fulci’s The Beyond!”

”Hej Knud! Min favoritrysare är absolut Seven. Inte den hemskaste men jag tycker den är superbra. Nu har jag inte rekordmånga rysare på min ”har sett” lista men hoppas på att du har nån biljett kvar så att jag och en vän kan få lite kalla kårar längs ryggraden. Ha en underbar dag”

”Tjenare Knud! Har du några fribiljetter kvar till lilla mig? 😀 min favoritrysare är helt klart ”The Chainsaw Massacre”, en klassiker som aldrig blir gammal!”

”Hej Knud. Det hade varit RYSLIGT kul att få ta med min lättskrämda sambo på en ”sitta-tätt-intill-varandra-film 🙂 Är snart fem år sedan vi var på bio senast, så hoppas du har ett par biljetter över till oss! Min absoluta favoritrysare är ”The Shining”. Jack Nicholson är helt magisk i denna film! Hade grymma mardrömmar i flera dagar/nätter efter att sett den för första gången 🙂

”Det ska vara övernaturligt för mig!
Paranormal Activity är en så häftig grej!
Har du nån fribiljett säj?

”Jaaaaaa! Jag hoppas på biljetter. Rysare måste bara ses på BIO eftersom de andra biobesökarna skrämmer mig med deras hopp och vrål. Glada vårhälsningar från en fäbodjänta (haha). Jag blev så ivrig av uppSTÅNDelsen att jag glömde lämna svaret på min favoritrysare. Det är  Basic Instinct med Michael Douglas och  Sharon Stone.”

”Hej Knud! Har du några biljetter kvar? Jag bor i Malmö och skulle gärna ta med mig min nya pojkvän på en skräckis för att se hur han hanterar situationen. 😀 *fniss* Min favoritskräckis är för övrigt ”Den onda dockan”.”

”Hoppas innerligt att du har fribiljetter kvar för jag vill så gärna skrämma upp min 21-åriga dotter. Hon blev väldigt besviken på Annabelle och jag också! Min favorit är HUSET SOM GUD GLÖMDE och vet att min dotter gillar THE GRUDGE. Skräm oss, posta biljetter snälla du!!”

”Hallå Knud! Hoppas innerligt du har en fin biljett kvar! Min absoluta favoritrysare är The Excorcism of Emily Rose, den skrämmer mig lika mycket varje gång! Stor kram!”

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: