Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Romero återvänder med The Zombie Autopsies

Publicerad av admin 14 aug 2013

Det är många som väntat på zombiefadern George A Romeros next move. Romanen The Zombie Autopsies hade han pratat litet löst om tidigare om att filma. Och det är precis vad han kommer att göra nu.

The zombie autopsies,  Schlozman, Romero

Hösten 2011 berättade Romero att han ville göra en film om den ekonomiska situationen. Han droppade då lite info om vad han hade i kikaren och avslöjade att vännen Dr Steven Schlozmans roman The Zombie Autopsies (2011) var något han var intresserad av att filma. Nu har han förvärvat rättigheterna till boken och ett filmmanus är skrivet, rapporterar Horror Movies. Förhoppningsvis sitter han bakom kameran och dirigerar sina kära zombier inom en inte alltför avlägsen framtid.

Romanen handlar om en isolerad grupp människor som utför obduktioner på zombies under en zombieapokalyps och försöker lista ut vad som orsakade detta. Forskarna upptäcker att detta inte är ett naturligt förekommande virus och de drar slutsatsen att det måste ha skapats av någon. De upptäcker senare att det skapades av människor som försökte störta ekonomin.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: