Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Resident Evil 7 återvänder till skräckrötterna

Publicerad av admin 16 aug 2013

Det var många som var besvikna över senaste Resident Evil som man menade hade övergivit sina skräckrötter för att bli ett renodlat actionlir. Men i nästa spel lovar Capcom att tillfredsställa fansens krav.

resident evil 6 leon s kennedy

Det var många gamla fans var besvikna efter den senaste delen i Resident Evil-serien, trots snedluggskaraktären Leon S Kennedys comeback. Rysarnytts Micke Jonsson gav Resident Evil 6 två masker som han menade hade förvandlats till en slätstruken dussinactionrökare där utvecklarna fått total hybris och klämt in allt mellan himmel och jord.

Men nu lovar utvecklarna Capcom bot och bättring. Capcoms Michael Pattison säger till MCV att de med Resident Evil 6 försökte tillfredsställa för många olika typer av fans, vilket resulterade i att ingen blev riktigt nöjd. Fansen vill ha fokus på survival horror och nästa spel kommer man att fokusera mer på sin kärngrupp lovar han.

Hur länge vi får vänta på Resident Evil 7 återstår att se men vi ser givetvis fram emot att man återvänder till sina skräckrötter.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: