Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Jamie Lee Curtis återförenas med Steve Miner i The Final Girls

Publicerad av admin 18 sep 2013

Halloween-stjärnan Jamie Lee Curtis återvänder till skräckgenren i ett nytt tv-projekt som heter The Final Girls som ska regisseras av Steve Miner (Halloween H2O).

Enligt Deadline återförenas Curtis och Miner för en ny tv-serie med skräcktema som ska göras för ABC Family. Curtis kommer att spela huvudrollen i serien som kommer att produceras och regisseras av Miner. Handlingen kommer att kretsa kring en grupp tjejer som alla överlevt personliga skräckhistorier. De förs samman genom en mystisk äldre kvinna (Curtis) som hjälper dem att hantera sina upplevelser och erfarenheter för att kanalisera dem till något större gott.

ABC Family låter som en lite märklig kanal för en skräckserie men Miner har haft ett långt samarbete med ABC Family där han regisserat flera avsnitt i kanalens produktioner. Kanalen är också känd för att ha satsat mycket på dramer med fokus på tonårstjejer. Steve Miner har tidigare jobbat med Curtis i Evigt Ung och har bland annat regisserat den andra och tredje filmen i Fredagen den 13:e-serien.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: