Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Asmodexia – övernaturlig ondska sprider sig i Barcelona

Publicerad av Rysarnytt 8 feb 2014

I spanska Asmodexia följer vi en exorcist som reser runt i Barcelonas omgivningar för att befria besatta människor. Och han får det inte lätt. Trailern bjuder på del kusliga bilder som ni kan kolla in här.

Asmodexia

Storyn kretsar kring ”exorcisten Eloy de Palma som tillsammans med sitt barnbarn Alba reser runt i Barcelona för att befria folk som blivit besatta av ”The Evil One” – en form av andlig infektion som sprider sig snabbt i samhället, särskilt bland utsatta som barn, mentalpatienter och narkomaner. Runt The Evil One rör sig också en mystisk kult som försvårar möjligheten för de Palma att hjälpa de behövande. Demonutdrivningarna blir svårare för varje gång samtidigt som kampen mot Ondskan avslöjar bitar av Albas glömda förflutna – en gåta som kan förändra världen som vi känner den om den löses”.

Bakom Asmodexia står Marc Carreté som förutom regisserat även producerat och skrivit manus tillsammans med Mike Hostench. Vi får se om någon distributör plockar upp den. Trailern är hämtad från Shock Till You Drop och ser faktiskt rätt lovande ut.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: