Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Alien-skådisar snackar om sina roller i Alien Isolation

Publicerad av Rysarnytt 25 jul 2014

Som vi har berättat tidigare så har nästan hela det gamla gänget från första Alien filmen återförenats i brittiska Creative Assemblys kommande retroskräckspel Alien Isolation. Nu har det kommit en trailer där de snackar om spelet.

Alien isolation game 2014

Delen med det gamla gänget kommer att finnas med i en DLC med två Nostromo-missions som man får gratis om man förbokar spelet och senare kommer det också att släpps till alla andra. I dessa missions kommer man att få återuppleva nyckelmoment från Ridley Scotts klassiska film.

Alien Isolation utspelar sig år 2137,  det vill säga 15 år efter händelserna i Ridley Scotts film. Spelaren axlar rollen som Ellen Ripleys dotter Amanda som är på jakt efter sanningen om sin mors försvinnande. Amanda har förts till rymdstationen Sevastopol för att leta reda på färdregistratorn till Nostromo – men tyvärr har stationen redan blivit angripen av en Alien.

I den färska trailern här nedan kan ni höra Sigourney Weaver (Ripley), Tom Skerritt (Dallas), Veronica Cartwright (Lambert), Harry Dean Stanton (Brett) och Yaphet Kotto (Parker) snacka lite om spelet.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=xWCSSO5b43w”]

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: