Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

The Haunting of Hill House fortsätter med säsong 2

Publicerad av Rysarnytt 21 feb 2019

Netflix kommer att följa upp spöksuccéserien The Haunting of Hill House med en ny säsong och med helt nya karaktärer. Namnet på den nya säsongen är The Haunting of Bly Manor.

The Haunting of Hill House hade premiär på Netflix under hösten 2018 och blev snabbt en dundersuccé. Serien fokuserar på en familj med en traumatisk och komplex historia på Hill House. Flera år senare samlas de igen för att konfrontera de förflutnas spöken som börjat hemsöka dem.

Den nya säsongen kommer att ha en ny historia med helt nya karaktärer vilket bekräftas av TVLine, uppmärksammar Coming Soon. Säsongen kommer att heta The Haunting of Bly Manor och är inspirerad av
Henry James kortroman The Turn of the Screw från 1898.

The Haunting of Hill House är skapad av Mike Flanagan (Hush, Geralds Game) och tillsammans med producenten Trevor Macy har man nu nått en ny deal med Netflix.

-Mike och Trevor är mästerliga på att skapa autentiskt skrämmande historier som får tittarna att vippa på kanten av sina stolar men där de samtidigt inte kan titta bort. Vi är glada över att få fortsätta samarbetet med dem på The Haunting-serien och andra framtida projekt, säger Cindy Holland, VD för Original Content på Netflix.

The Haunting on Bly Manor kommer att börja spelas in i slutet av året och få premiär någon gång under 2020.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: