Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Seven Sisters – ny film från Död Snö-regissör

Publicerad av Rysarnytt 3 Jun 2017

Tommy Wirkola har lämnat nazizombierna i Död snö för futuristisk dystopi. Nu har det kommit en sprillans färsk trailer för hans nya film Seven Sisters med Noomi Rapace i sju olika roller.

what happened to monday tommy wirkola

Tommy Wirkola drog efter Död snö 2 (2014) till Rumänien och Bukarest och spelade in en sci-fi-thriller med titeln What Happened to Monday?. Nu har filmen bytt namn till Seven Sisters och kommer med en trailer. Filmen utspelar sig i en överbefolkad framtidsvärld där det råder ett-barns-politik och där Noomi Rapace spelar sju systrar döpta efter veckans sju dagar som kämpar för att hålla sig gömda. När en av de sju systrarna försvinner måste de övervinna sina olikheter för att undvika att bli tillfångatagna och avrättade av staten.

Den här gången har inte Tommy Wirkola knåpat ihop historien själv, utan manuset är skrivet av Max Botkin och Kerry Williamson. Förutom Noomi Rapace så ser vi Willem Dafoe och Glenn Close i ledande roller. Seven Sisters är producerad av Raffaella De Laurentiis bolag Raffaella Productions.

Trailern har fransk undertext eftersom den går upp först på biograferna i Frankrike den 31 augusti. Netflix har dock köpt streamingrättigheterna men när filmen kommer att släppas där vet vi inte.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: