Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Officiella trailern för nya Halloween här!

Publicerad av Rysarnytt 8 jun 2018

Nu har den då äntligen kommit. Trailern för nya Halloween som får premiär i höst. Och det ser faktiskt riktigt lovande ut när Michael Myers återvänder från mentalsjukhuset för terrorisera invånare i Haddonfield.

Halloween 2018 Michael Myers

Nya Hallowween hoppar helt över de andra filmerna och följer upp direkt på John Carpenters film 40 år senare. Regissören David Gordon Green har satsat hårt på att återskapa känslan av originalets stil och atmosfär och att remystifiera Myers-karaktären. Och det ser ut som han lyckats rätt bra med uppgiften.

Förutom att Carpenter varit med i producentkedjan och skrivit musiken har Jamie Lee Curtis och Nick Castle repriserat sina roller som Laurie Strode och Michael Myers som vi skrivit om tidigare. Masken känner vi igen, lite mer sliten som ni ser men har åldrats med värdighet får man väl säga. Castle delar däremot på Myers-rollen med stuntmannen James Jude Courtney. I övriga roller ser vi bland andra Judy Greer, Will Patton, Virginia Gardner och Jefferson Hall. Den 19 oktober får Halloween amerikansk biopremiär. Nu tar vi och spanar in trailern.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: