Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Ny Halloween spelas in i höst med premiär 2020

Publicerad av Rysarnytt 21 jun 2019

Det har varit mycket snack och rykten om en uppföljare till den senaste Halloween som blev en stor framgång för filmskaparna. Nu verkar det som Michael Myers återvänder till Haddonfield redan hösten 2020.

Halloween 2018

Efter höstens succé har många väntat på beskedet om en uppföljare till Halloween. Filmen spelade in 255 miljoner dollar med en budget på 10 miljoner dollar så förutsättningarna såg ju rätt goda ut. Nu skriver Collider att flera källor bekräftar att Blumhouse drar igång med inspelningarna av nya Halloween redan nu i höst med planerad premiär 16 oktober 2020.

Jamie Lee Curtis kommer att återvända som Laurie Strode men även Judy Greer och Andi Matichak kommer förmodligen reprisera sina roller som Strodes dotter och dotterdotter. Om det blir radarparet James Jude Courtney och Nick Castle som tar på sig masken återstår att se.

Enligt sajtens källor har förra filmens regissör David Gordon Green skrivit ett nytt manus och mycket tyder på att han kommer att styra upp regiarbetet igen. John Carpenter då? De mesta tyder på att han är med på tåget igen. Han har ju även tidigare sagt sig vara peppad på en fortsättning så vi får se om man även kommer att leverera lite ny Halloweenmusik. Det vore ju riktigt trevligt.

Halloween 2018

Senaste Halloween var en fin hyllning till originalet med både atmosfär och stora doser nostalgi men kanske inte särskilt mycket nytt som överraskade på Halloweenhimlen. Vi får se vad man hittar på för Michael Myers att göra i kommande Halloween. Han kanske återvänder till anstalten och gör rent hus där eftersom det inte blev så många kvar att ta livet av efter härjningarna i Haddonfield.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: