Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Favoritscener: Crispin Glovers dans i Fredagen den 13:e del 4

Publicerad av Rysarnytt 31 mar 2023

Det är fredag och dags för en ny favvoscen. Denna gång we go back to Fredagen den 13:e del 4. En film som har många klassiska scener. Inte bara när det gäller Jasons kill skills. Även bästa dansen. Som här framförs på ett oefterhärmligt sätt av Crispin Glover.

fredagen den 13:e del 4 crispin glover

I höstas drack jag och en vän väldigt mycket vin en kväll och försökte oss på att imitera Crispin Glovers dans i Friday the 13th part 4. Med facit i hand är det nog lättare utan en och en halv liter billigt rödvin innanför mockavästen. Det är en snabb jävla dans han visar upp, Crispin, med många och mycket plötsliga, oväntade moves. En klassisk scen som direkt får en på fredagshumör. En hårdrockare som kan dansa är inte vanligt heller! Låten han drar igång och dansar till är värd att kolla upp. Bandet Lion med låten Love is a Lie. Tyvärr får Crispin Glover jordens största kniv i fejset senare av Jason men så går det väl när man tvunget ska upp på dansgolvet och showa.
-Mikael Jonsson

Ted White – bästa Jason

Fredagen den 13:e del 4 är inte bara bästa Friday-filmen den har även bästa Jason-tolkaren i form av Ted White, som gick bort i fjol hela 96 år gammal. För många antal månvarv sedan hyllade vi Ted White och hans kill skills i filmen. Du hittar hyllningen nedan.

Bästa Jason: Ted White – Fredagen den 13:e del 4 

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: