Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Crawl: Alex Aja tillbaka med ny skräck i sommar

Publicerad av Rysarnytt 7 mar 2019

Alexandre Aja är tillbaka med en renodlad skräckfilm med titeln Crawl som kommer att få premiär i juli. Bakom står Sam Raimis produktionsbolag Ghost House Productions.

Crawl Alex Aja 2019

Den franske regissören Alex Aja som gjorde en hejdundrande succé med Switchblade Romance 2003 och sedan levererade riktigt fina remaker av The Hills Have Eyes och Piranha 3D har de senaste åren utforskat lite andra områden med Horns och Nio Liv. Nu är han tillbaka med en ny och mer renodlad skräckfilm med djävla djur-tema som heter Crawl och som enligt Paramount kommer att få premiär nu i juli. Vi får se om det även blir release på biograferna i Sverige.

Crawl handlar om en ung kvinna som försöker rädda sin pappa under kraftig orkan i Florida men som i kaoset blir instängd i ett översvämmat hus och måste kämpa för sitt liv mot blodtörstiga alligatorer. Manuset är skrivet av Aja tillsammans med bröderna Shawn och Michael Rasmussen (John Carpenters The Ward) och i rollerna ser vi bland andra Kaya Scodelario, Barry Pepper och Ross Anderson. Sam Raimis bolag Ghost House Productions står för produktionen.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: