Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

THIC tävling

Publicerad av admin 24 apr 2009: 01:13

THIC-tävling avslutad

Två lyckliga vinnare har dragits i The Haunting in Connecticut-tävlingen. Båda får två biobiljetter var som gäller till den verklighetsbaserade spökskräckisen som går upp på de svenska biograferna fredagen den 24 april. De flesta lyckades ro uppgiften i hamn och klura ut de rätta svaren. Ett stort grattis till biobiljetterna!

Rätt svar i tävlingen:

1: The Omen
2: Candyman

*******

 

Det är dags för lite hederlig spökskräck baserad på verkliga händelser igen. Den 24 april går The Haunting in Connecticut upp på de svenska biograferna:”THIC är baserad på en sann, skakande historia om en familjs skrämmande möte med det övernaturligas allra mörkaste krafter. När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia – inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonah återvänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen”.

Filmen är regisserad av Peter Cornvell som ligger bakom den underhållande, animerade skräckkortfilmen Sjuksal 13 som visades på SVT härom året.

Rysarnytt och Noble Entertainment arrangerar i samband med premiären av filmen en tävling där två personer har chansen att vinna två biobiljetter vardera. Det enda ni behöver göra är att svara rätt på två frågor så är ni med i dragningen.

1. The Haunting in Connecticut uppges som sagt vara baserade på verkliga händelser. Vilken av dessa filmer är inte baserad på någon verklig händelse?
a. The Exorcism of Emily Rose
b. The Amityville Horror
c. Zodiac
d. The Omen

2. Virginia Madsen spelar en av huvudrollerna i THIC. Vilken av dessa skräckfilmer har Madsen även medverkat i?
a. Terror på Elm Street
b. Candyman
c. Halloween
d. Scream

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: