window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Piranha 3DD-tävling!

Publicerad av admin 8 okt 2012: 18:39

[Uppdaterad 121016] Tävlingen avslutad. Nu har vi blåst av Piranha 3DD-tävlingen och fyra vinnare har dragits som får var sin pirayafilm i DD-kupa-format. Att det var Joe Dante som regisserat originalet var givetvis en baggis men det har droppat in en del roliga svar på vem ni ville se bli pirayamat så det kändes läge att utkora en vinnare även på den fronten. Det blev en promenadseger rätt ner i plurret för Hoffen. Men som den råttfångare i badbrallor han är drog han även med sig ett gäng bikinibrudar i djupet. Skörlevnadsmannen Gary klarade sig otroligt nog nästan helskinnad. Den fyndigaste motiveringen stod Johanna Holmin för. Tror till och med Brasse hade blivit imponerad av det fiffiga svaret: 

”Det vore jättekul om alla gubbar blev uppätna, och alla bikinibrudar klarade sig. Dessa genmanipulerade pirayor har (förmodligen) bara en akilleshäl; silikon. Pirayor dör av silikon. Så klart”.

Silikon is the shit. Här är alla vinnarna: Johanna H (blu-ray), Henrik J (blu-ray), Kent N (dvd) och Carl S (dvd). Stort grattis allihopa! Filmerna kommer på posten.

********

De blodtörstiga pirayorna är tillbaka och den här gången är det inte bara skrikande bikinibrudar de vill sätta tänderna i. Strandsheriffen David Hasselhoff och improvisatören Gary Busey gör sig redo för ett dopp och frågan är om de kommer att hamna på menyn. Nu har du chansen att vinna Piranha 3DD på blu-ray eller dvd på Rysarnytt!

piranha 3dd dvd cover

Piranha 3DD släpps den 17 oktober och tillsammans med Noble Entertainment lottar vi ut 2 blu-ray och 2 dvd. Det enda du behöver göra är att svara på två enkla pirayafrågor (på fråga 2 finns inget ”rätt” svar) och mejla in svaren till Rysarnytts Piranha 3DD-tävling eller posta dem i kommentarsfälten längst ned. Uppge namn och geografisk adress i svaret samt vilket format du föredrar. Tävlingen pågår fram till söndag.

1. Vem gjorde originalfilmen Piranha 1978?
2. Vem av David Hasselhoff/Gary Busey/bikinibrud vill du helst se bli pirayamat?

Synopsis:
Marinbiologstudenten Maddy sommarjobbar på vattenparken Big Wet som ägs av hennes sliskiga styvpappa Chet. Tillsammans med sina bästa polare inväntar de en invasion av festande ”spring break”-lediga ungdomar och för att höja stämningen ytterligare har Chet anställt David Hasselhoff och ett gäng strippor som livvakter. Han har dessutom stulit parkens vatten från en närbelägen sjö. Tyvärr råkar det vara Lake Victoria och med vattnet kommer pirayorna – större, elakare och mer blodtörstiga än någonsin.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=_XIyJO6vf3c” rel=”0″]

Lämna en kommentar: