Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

You’re Next-regissör filmar Godzilla vs. King Kong

Publicerad av Rysarnytt 31 Maj 2017

King Kong och Godzilla håller igång på olika fronter men nu är det dags att föra ihop dem i Godzilla vs. King Kong. You’re Next-regissören Adam Wingard är på gång för regijobbet.

Legendary och Warners håller på att bygga sitt monsteruniversum med de klassiska monsterikonerna Godzilla och King Kong i centrum. Med Godzilla 2014 och nu senast Kong: Skull Island som spelat in 585 miljoner dollar sedan premiären 10 mars ska man nu fortsätta mjölka ut lite friska pengar ur biobesökarna. Samtidigt har man en uppföljare till Godzilla med titeln Godzilla: King of Monsters i produktion.

Men enligt Hollywood Reporter är man nu alltså på gång med Godzilla vs. King Kong. En japanska variant gjordes redan 1962 med de bägge monsterikonerna av filmproduktionsbolaget Toho. Just nu i en skrivarlya någonstans over there bestående av bland andra Terry Rossio (Pirates of the Caribbean) och Patrick McKay (Star Trek Beyond) håller man på att snickra ihop ett filmmanus, men några detaljer om innehållet får vi inte. Till det ska vi nu lägga till Adam Wingard med nagelbitarchockaren You’re Next, The Guest och V/H/S på meritlistan som regissör för filmen. Lite oväntat och rätt spännande val får man väl säga. Planerat premiärdatum för Godzilla vs. King Kong är 22 maj 2020.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: