Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Tom Waits och Iggy Pop i Jarmusch nya zombiefilm

Publicerad av Rysarnytt 29 mar 2019

Jim Jarmusch är ju inte känd som någon häxmästare eller zombieslaktare men nu visar det sig att han spelat in en helt ny zombiefilm med titeln The Dead Don’t Die. Med sig har han ett gäng gamla trotjänare som Tom Waits, Iggy Pop, Bill Murray och Adam Driver.

Tom Waits and Jim Jarmusch The Dead Don't Die

Det verkar ha varit ett jäkla hemlighetsmakeri med Jim Jarmusch nya film The Dead Don’t Die och det var inte förrän i veckan man gick ut officiellt med att Jim Jarmuch redan har spelat in zombiefilmen. The Dead Don’t Die verkar vara en slags zombiekomedifilm om man ska tolka allt rätt. Tom Waits trumpetade ut nyheten på sin Facebooksida på fredagsmorgonen och nyhetssajten Pitchfork berättar att filmen kommer att få premiär redan i år den 14 juni och att den är skriven och regisserad av Jim Jarmusch själv.

Vad den handlar om får vi fortfarande spekulera om men filmen är full av härliga figurer så det kan inte vara kattskit han klämmer ur sig: Iggy Pop, RZA, Tom Waits, Bill Murray, Selena Gomez, Adam Driver, Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Sturgill Simpson, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Sara Driver och Carol Kane.

Ja det är väl bara att vänta och se vad vi får helt enkelt. De flesta av dem har ju jobbat med Jarmusch tidigare så han har säkert fått ihop nåt skoj. Och Tom Waits och Iggy Pop är ju alltid helfestliga att titta på. Här ser vi dem tillsammans i Jim Jarmusch klassiska antologifilm Coffee and Cigarettes från 2003. Jösses vad sköna de är. Vilket härligt surr!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: