Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Teasern för nya Suspiria ser riktigt snygg ut

Publicerad av Rysarnytt 4 jun 2018

Det hade man inte vågat tro men teasertrailern för nya Suspiria ser faktiskt jävligt kul ut. Verkar som Luca Guadagnino tagit uppgiften på fullaste allvar och gjort en personlig tolkning av Dario Argentos häxklassiker.

Suspiria remake 2018

Bilderna i nya Suspiria ger en kuslig stämning och fina retrovibbar och det känns som Guadagnino har frigjort sig från originalet och skapat ett eget verk. Radioheads Thom Yorke känns ha fått till det med musiken också. Men det är bara en teasertrailer, men en riktigt snygg sådan. I november vet vi om den håller vad den lovar.

Suspiria 2018 har Dakota Johnson, Tilda Swinton, Chloe Grace Moretz och Mia Goth i ledande roller. Men även Jessica Harper (som spelade huvudrollen i originalfilmen) har en roll i filmen. Luca Guadagnino har hållit sig till originalets grundhistoria där en ung tjej reser till en prestigefull balettakademi i Tyskland (nu i Berlin) där det börjar ske en rad ruskiga men till synes slumpmässiga mord. Skolan visar sig dock vara en täckmantel för ett mäktigt häxnätverk som äter ballerinor till frukost.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: