Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Sam Raimi regisserar Bruce Campbell i Evil Dead-serie

Publicerad av Rysarnytt 10 nov 2014

Efter alla turer kring Evil Dead-projektet har man nu kommit fram till en lösning. Evil Deads skapare Sam Raimi kommer att regissera och producera en Evil Dead-serie i tio delar för tv med Bruce Campbell som Ash.

Bruce Campbell som Ash i Evil Dead

Enligt Variety har TV-bolaget Starz beställt en uppföljningsserie till Evil Dead-serien som kommer att bestå av tio halvtimmesavsnitt. Titeln för serien blir Ash vs. Evil Dead där regissören Sam Raimi återvänder tillsammans med producenten Rob Tapert och skådespelaren Bruce Campbell, som kommer att reprisera sin ikoniska roll som Ash. Raimi berättar:

”Evil Dead har alltid varit en bomb. Bruce, Rob, och jag är glada över att få möjlighet att berätta nästa kapitel i Ash taffliga hjältesaga. Ash är tillbaka med sin motorsågsarm och ”boomstick” för att kicka lite monsterstjärt . Och broder, den här gången är det fullt lass”.

Bruce Campbell är lika entusiastisk och säger att tv-serien kommer att innehålla allt fansen har längtat efter: rejält med ”Deadite” ass-kicking och massor av överdriven våldshumor.

Ash Vs. Evil Dead är skriven av Sam Raimi, Ivan Raimi och Tom Spezialy och serien kommer att få premiär någon gång under 2015. Det här kommer bli kanonkul.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: