Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Regissörer klara för Leatherface!

Publicerad av Rysarnytt 1 nov 2014

Nu har man bestämt sig för vilka regissörer som ska teckna Leatherface bakgrundshistoria. Ja ni läste rätt, det är fler än en regissör. Uppdraget har nämligen gått till fransmännen Julian Maury och Alexandre Bustillo (Inside, Livid).

leatherface_butcher

Det är Bloody Disgusting som kommer med nyheten om de franska regissörernas hedersuppdrag. Historien, som är skriven av Seth M. Sherwood, är en prequel och fokuserar på Leatherface tonårsperiod. Alltså som redan tidigare rapporterats om ingen direkt uppföljare på Texas Chainsaw 3D, något som åtminstone jag hade hoppats på. Han bor på ett mentalsjukhus då han en dag joinar ett gäng medpatienter som rymmer från sjukhuset och hamnar på flykt från myndigheterna.

Att han återigen skulle gestaltas av förträfflige Dan Yeager känns därför rätt så tveksamt som ni ser. Men vi får se vad de har i kikaren. Vi kanske får några kronologiska hopp framåt i tiden på köpet. Millennium Films, som låg bakom Texas Chainsaw 3D, kommer återigen att producera tillsammans med Christa Campbell, Lati Grobmans och Carl Mazzacone för Lionsgate.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: