Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Poster och klipp från Attack of the 50 Foot Cheerleader

Publicerad av admin 16 Aug 2012

Tänk att bli trampad av en snygg cheerleaders jättefötter. Det vore nåt att briljera med i CV:et. Men det får andra stoltsera med i Roger Corman-producerade Attack of the 50 Foot Cheerleader.

Attack of 50 Foot Cheerleader är en kommande skräckkomedi i 3D regisserad av Kevin O’Neill och producerad av skräcknestorn Roger Corman, hans första 3D produktion för övrigt. Filmen får premiär den 25 augusti på tv-kanalen och VOD-tjänsten Epix och är en uppdatering av Nathan Jurans Attack of the 50 Foot Woman från 1958 men här följer vi collegestudenten Cassie som använder en experimentell drog för att förvandla sig till en populär skönhet. Men priset blev lite väl högt kan man väl säga.

I filmen ser vi bland andra Sean Young, Ted Raimi, Treat Williams och Olivia Alexander. Cassie spelas av Jena Sims och sen dyker John Landis upp som enögd magister i en cameoroll.

Nyligen högg vi oss igenom hack ‘n’ slashzombiespelet Lollipop Chainsaw så cheerleadertemat och hur man bäst slår ut en motståndare med pom pom-stötar har vi bra koll på. Men inte hur man trampar ihjäl dom. Nu har vi lite mediagodis från Horror Movies att bjussa på med poster, trailer och klipp med giant feet och grejer från Attack of 50 Foot Cheerleader. Bara att njuta loss!

attack of the 50 foot cheerleader roger corman

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: