Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Nicolas Winding Refn gör skräckfilm – med bara kvinnor

Publicerad av Rysarnytt 6 jun 2014

Den danske filmskaparen Nicolas Winding Refn ska göra en skräckfilm. Och det är inte vilken skräckfilm som helst. Det är en skräckfilm med bara kvinnor i rollerna. Filmen heter I Walked with the Dead.

Enligt flera medier så har Pusher-regissören Nicolas Winding Refn twittrat om att hans nästa projekt är en skräckfilm med titeln I Walked with the Dead som kommer att filmas i Los Angeles. Oklart när dock. Filmens manus kommer att skrivas av den brittiske dramatikern Polly Stenham och det kommer att vara enbart kvinnor i filmen. Bland annat har det ryktats om Drive-stjärnan Carey Mulligan men det är inget som är bekräftat. Mer än så vet vi inte. Så här säger iaf Polly Stenham om filmens regissör Winding Refn:

”He’s got a lot of stick for doing films some people think are violently misogynistic.  So he approached me with the idea of doing something different.”

Nicolas Winding Refn är annars involverad i det nya Maniac Cop-projektet, men inte som regissör, utan i rollen som producent. Han kommer att producera tillsammans med originalregissören William Lustig.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: