Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Mer vansinne i nya Midsommar-trailern

Publicerad av Rysarnytt 14 maj 2019

För ett par månader släpptes premiärtrailern för Hereditary-regissören Ari Asters nya film Midsommar. Nu kommer den andra som för oss lite djupare in i midsommarfirandets bisarra lekar och mysterier.

Midsommar Ari Aster

Ari Aster är som bekant tillbaka med en ny skräckfilm med den svenska titeln Midsommar. Skådeplatsen är Sverige men själva filmen är inspelad i Budapest i Ungern. I filmen utforskas midsommarfirandets mörka mytologiska rötter där ett par åker till Sverige i tron att fira en traditionell svensk midsommar men som istället hamnar i klorna på en bisarr religiös kult eller sekt. Förutom internationella skådespelare ser vi en hel del svenska artister, som Gunnel Fred och Liv Mjönes.

Nu har man släppt en andra trailer minuten längre än den förra som tar oss djupare in i mysterierna men utan att avslöja alltför mycket. Ibland får man ju hela handlingen serverad på guldfat. Men den här klarar ni utan att gå bärsärk på kontoret. Hade ju sett fint ut med en premiär lagom till det svenska midsommarfirandet men premiären för Midsommar på de svenska biograferna blir den 10 juli. Lite tidigare än tidigare datumet i augusti alltså.

 

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: