window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Manson Girls i produktion

Publicerad av admin 19 nov 2011

Manson Girls är en kommande film om kultledaren Charles Mansons kvinnor som tillkännagavs på Sundance Festivalen tidigare i år. Nu är filmen i produktion, uppger Variety.

Manson Girls regisseras och produceras av Susanna Lo via hennes bolag Slomotion Studios utifrån eget manus. På den kvinnliga rollistan syns bland andra Taryn Manning, Tania Raymonde, Monica Keena, Stella Maeve och Estella Warren. Rollen som Manson själv spelas av chainsawbrorsan Bill Moseley medan porrlegenden Ron Jeremy kommer att dyka upp som porregissör.

Filmen fokuserar på perioden fram till 1969 och de brutala morden på nio personer. Lo berättar för Variety att hon planerar att göra klart i filmen lagom till Cannes Festivalen 2012. Hon är ute efter att belysa hur och varför flickorna hamnade i Mansons klor:

”Tjejerna var väldigt talangfulla men det var en mycket förförisk tid. Vi vill verkligen inte göra historien mer sensationell än den redan varit. Jag har alltid varit fascinerad av hur flickorna kom under inflytande av denna märkliga, manipulativa man”.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: