Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

James Wan tar sig an Salems Lot

Publicerad av Rysarnytt 26 apr 2019

The Conjuring och Saw-regissören James Wan kommer tillsammans med It-manusförfattaren Gary Dauberman ge sig på Stephen Kings gamla vampyrhistoria Salems Lot.

Salems Lot är Stephen Kings andra roman (på svenska Staden som försvann) som publicerades 1975 och i den återvänder författaren Ben Mears till Salems Lot för att skriva en bok om ett hus som har hemsökt honom sedan barndomen men som nu blivit en hemvist för vampyrer som han börjar bekämpa med hjälp av en liten grupp invånare.

Romanen filmatiserades av Tobe Hooper 1979 med David Soul och James Mason i huvudrollerna. En film som Alice Cooper betraktar som en av de bästa vampyrfilmerna genom tiderna. Men nu är det alltså dags för en uppdatering från James Wan för New Line Cinema, rapporterar Deadline. Wan kommer att producera filmen medan Gary Dauberman kommer att fungera som verkställande producent. Än så länge verkar det inte finnas någon regissör knuten till projektet.

Wan regisserade senast Aquaman och Dauberman är aktuell med nya Annabelle-filmen Annabelle Comes Home som för närvarande befinner sig i postproduktion.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: