Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

George A Romeros son crowdfundar prequel till Night of the Living Dead

Publicerad av Rysarnytt 16 okt 2014

George A Romeros son, Cameron Romero, håller på att samla in pengar för att kunna göra en prequel till sin fars berömda zombieklassiker Night of the Living Dead, rapporterar Variety.

Night of the living dead zombiefilm

Indiegogo har han dragit igång en crowdfundingkampanj där målet är att samla ihop totalt 150 000 dollar för att kunna göra filmen. Han säger att han inte bara vill utan känner sig tvingad att förvalta sin fars arv, vars skapelse han och fansen växt upp med. Han vill ta tillbaka zombiegenren och gå tillbaka till rötterna och berätta ursprungshistorien om den moderna zombien på ett sätt som George inte kunde göra 1968.

Cameron har jobbat med både reklam och spelfilm men det är första gången far och son jobbar tillsammans med en film. George kommer att producera filmen som har titeln Night of the Living Dead: Origins tillsammans med Darrin Reed.

Historien kommer att utspelas under sena 60-talet och fokusera på en framstående vetenskapsman som ingår ett samarbete med militären som ger honom alla resurser han behöver för att slutföra sin forskning i utbyte mot vad han senare inser är ett pris hela mänskligheten kommer att tvingas betala.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: