Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Daft Punk i Dario Argentos nya Dark Glasses

Publicerad av Rysarnytt 30 apr 2020

Horror maestro Dario Argento verkar vara i full gång med förberedelserna av sin nya film Dark Glasses (Occhiali neri) som planeras att börja spelas in i september. Senaste nytt är att musiken till filmen kommer att komponeras av den franska elektropopgruppen Daft Punk.

Dario Argento master of horror

According to Variety så har Dario Argento i en intervju med italienska Republicca avslöjat att fransmännen i Daft Punk är stora fans av Argentos filmer och att de har erbjudit sig att göra helt ny musik till hans kommande film Dark Glasses.

De kommer inom den närmsta tiden att skicka honom lite smakprov och förhoppningsvis besöka Rom så fort det uppstår ett läge att resa in i landet. Daft Punk ska tydligen tycka att Argentos manus för Black Glasses är ett av hans “mest intressanta filmmanus”.

Dario kommer även att återförenas med sin dotter Asia Argento i filmen som verkar vara en återkomst till hans favoritgenre giallo. Dark Glasses är nämligen en klassisk kriminalfilm Argento-style som kommer att utspelas både i Rom och på den italienska landsbygden med en kinesisk kvinna och ett barn i centrum.

Inspelningen av filmen är tänkt att påbörjas någon gång i september om allt går enligt planerna. Vi hoppas så klart att allt går väl och att han håller sig frisk och gör en sjuhelvetes bra film. Det är han värd på ålderns höst.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: