Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Blade Runner 2049 – den officiella trailern!

Publicerad av Rysarnytt 8 Maj 2017

Nu så har vi fått den officiella fullängdstrailern för årets filmhändelse – Blade Runner 2049. Och trailern ser makalöst läcker ut. Vi kanske till och med vågar hoppas på ett nytt mästerverk till hösten.

Blade Runner 2049 är regisserad av den kanadensiske regissören Denis Villeneuve (Prisoners, Arrival) med Ridley Scott som producent och bilderna han levererar måste göra Scott på riktigt trevligt humör. Det känns som alla ingredienserna har fallit på plats och man har fyllt på med mer high tech och snygg rekvisita. Det kan fan inte misslyckas det här. Det känns som 100 procent Blade Runner.

I rollerna ser vi bland andra Harrison Ford, Ana De Armas, Ryan Gosling, Jared Leto och Robin Wright. Blade Runner är baserad på Philip K. Dicks roman Do Androids Dream of Electric Sheep uppföljaren är skriven av Hampton Fancher och Michael Green. Den 6 oktober är det dags för Blade Runner 2049 att segla upp på biodukarna.

”Trettio år har gått sedan sist. En ny blade runner – Los Angeles-polisen K (Ryan Gosling) – avslöjar en sedan länge begravd hemlighet med potential att rasera det lilla som nu återstår av samhället. K:s avslöjande leder honom ut på en jakt efter Rick Deckard (Harrison Ford), en tidigare blade runner som varit försvunnit i tre decennier”.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: