Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Mer skräck från The Autopsy of Jane Doe-regissör

Publicerad av Rysarnytt 8 dec 2017

Norrmannen André Øvredal har lyckats skapa sig ett namn inom skräcken med filmerna Trolljägaren och The Autopsy of Jane Doe. Nu har han en ny skräckhistoria i görningen som heter Scary Stories to Tell in the Dark.

Sacry Stories to Tell in the Dark är baserad på Alvin Schwartz boktrilogi med samma namn som rönt stor framgång sedan första boken kom 1981. Guillermo del Toro var tidigare knuten till projektet och skulle regissera filmen men nu rapporterar Deadline att André Øvredal tar över projektet som regissör. Storyn följer en grupp unga tonåringar som måste lösa ett mysterium kring plötsliga och makabra dödsfall i en liten småstad.

The Autopsy of Jane Doe var en av fjolårets bästa rysare och det ska bli skoj att se vad Øvredal kan hitta på med den här historien. Filmen görs för CBS Films och manuset är skrivet av Kevin Hageman och Dan Hageman (The Lego Movie). Øvredal kommer förutom att regissera att producera tillsammans med Sean Daniel, Jason Brown och Elizabeth Grave. Filminspelningarna planeras att dra igång sommaren 2018.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: