window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Huset som Gud glömde till salu!

Publicerad av admin 16 okt 2012

Det berömda skräckhuset i Amityville på Long Island är åter till salu. Och priset är rekordlågt nu. För 6,6 miljoner kronor så har ni er drömkåk lagom till Halloween. Katolsk präst ingår dock inte i köpet.

amityville skräckfilm

Lagom till Halloween så kan er bostadsdröm gå i uppfyllelse. De nuvarande ägarna till det berömda spökhuset i Amityville vill inte bo kvar och har försökt sälja huset under en längre tid utan att hitta nån köpare, skriver CNN. Priset har sjunkit rejält med tiden och är nu nere på 6,6 miljoner kronor, jämfört med 10 miljoner kronor i fjol. Marken är drygt ett halv tunnland och i köpet ingår dessutom en möblerad källare, en lounge på vinden, trägolv och ett garage med utrymme för två bilar. Det finns också en pool och en båtdocka vid vattnet. Ägarna är noga med att påpeka att man inte säljer huset på grund av spökerier, utan på skilsmässa. Paret säger sig aldrig upplevt något skrämmande i huset. Något som Joe ”Fäbodjäntan” Sarno också påpekade i intervjun med Rysarnytt 2007 där han berättade om hur fridfullt det var när han lekte där som barn på 1920- och 30-talen.

Huset fick sin djävulsstämpel efter att Ronald DeFeo Jr skjutit ihjäl sin familj som bodde där 1974 och sedan skyllde på att det var Djävulen som fick honom att utföra vansinnesdådet. Familjen som kort efter morden flyttar in i huset börjar snart att rapportera om kusliga paranormala fenomen, något som de flesta avfärdat som mer eller mindre uppdiktade. I teorierna ingår också en av de mer klassiska skräckfilmsrekvisitorna, att det skulle vara byggt på en indiankyrkogård. Det är framför allt de senare händelserna som filmerna om Amityville handlar om.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: