window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Kille till sjukhus efter visning av skräckfilm

Publicerad av admin 3 feb 2012

Det fortsätter att gå hett till på Sundancefestivalen. I fjol var det The Woman som skapade hallaballo. Den här gången är det V/H/S där ambulans tillkallades sedan en människa tuppat av under visningen.

V/H/S skräckfilm

Enligt Aftonbladet fick en kille ett epileptiskt anfall under filmen medan hans flickvän sprang ut i lobbyn och spydde. Filmens producent Roxanne Benjamin twittrade om händelsen och hävdar att det var på riktigt och inte någon PR-grej:

–Det var otäckt och inte ­roligt. Alla är tacksamma över att killen och hans flickvän mår bra. En av cheferna för biografen satt i närheten av dörren. Han sa att killen blev helt vit i ansiktet, ställde sig upp och vacklade ut genom dörren.

Manusförfattaren Simon Barrett uppger för MSNBC att det är några intensiva scener i början av filmen då en person drabbas av en fraktur (där bland annat en benpipa tränger ut genom huden) som gjorde att mannen insjuknade. Filmen kretsar kring en grupp småtjuvar på jakt efter ett VHS-band i ett ödsligt beläget och övergivet hem.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: