window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Eli Roth visade Cannibal Holocaust för urinvånare

Publicerad av admin 26 okt 2012

Enligt Movieline är Eli Roth redo att börja filma sin kannibalhistoria The Green Inferno i Amazonas djungler om ett par veckor. Och de infödda byborna är väl förberedda får man väl säga. De har laddat upp med en specialvisning av Cannibal Holocaust.

The Green Inferno är den första långfilmen sedan Hostel 2 som Roth regisserar. Handlingen följer en idealistisk student och en grupp naiva välgörare som efter att ha kraschat med sitt flygplan i den peruanska djungeln blir tillfångatagna av en kannibalstam. För att de runt 200 infödda byborna som kommer att medverka i filmen ska få rätt känsla och förståelse för vad det handlar om fick de en specialvisning av Ruggero Deodatos Cannibal Holocaust. Roth förklarar:

”Vi sade: ’Kan vi filma här?” Och pratade med dem, och våra producenter sa: ”Vi måste förklara för dem vad det är för typ film. De har aldrig sett en tv. Så vi tog en generator och ställde in en tv. Jag trodde att de skulle visa dem ET eller Trollkarlen från Oz, men de visade dem Cannibal Holocaust för att se hur mycket de kunde klara av.

Vad tyckte de då om filmen? Enligt Roth var Cannibal Holocaust det roligaste de hade sett.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: