window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Sommartävling: Vinn biobiljetter till Sinister 2!

Publicerad av Rysarnytt 11 aug 2015: 18:26

Sommarvärmen kom till slut och ni kanske har tvingats dra på er arbetsoverallerna och drömmer om hängmattor och våghalsiga reseäventyr. Men snart går uppföljaren till Sinister upp på biograferna och vad sägs om att vinna lite fina biobiljetter och trösta sig i biomörkret?

Sinister 2 2015

Uppdatering: Tävlingen avslutad 150817
Den övernaturliga lågbudgetrysaren Sinister blev en kommersiell dunderhit 2012 och nu har vi uppföljaren Sinister 2 här. Nya skådespelare och ny regissör men samma gamla skrämmande ondska. Den 21 augusti går Sinister 2 upp på landets biografer och nu har du chansen att vinna 2 biobiljetter till filmen.

Tillsammans med filmdistributören Scanbox Entertainment lottar vi ut 10 biobiljetter där 5 vinnare får 2 biljetter hem i brevlådan. Det enda du behöver göra är att tala om vilka som är dina 3 favoritingredienser i skräckfilmer med övernaturliga inslag. Publicera svaret med ditt fullständiga namn och din geografiska adress nedan i kommentarsfältet (publiceras inte).

Rysarnytts omutlige tävlingsdomare och relationskonsult Knud Jörgensen befinner sig tyvärr i skrivande stund på en hemlig forskningsexpedition utomlands men han är underrättad om tävlingens existens och har i ett specialcertifikat gett oss grönt ljus och önskar i ett krypterat mejl alla lycka till. Tävlingen pågår fram till och med söndagen 16 augusti.

Knud2

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=IswGJH1clkM”]

Sinster 2:
Man kan inte stoppa ondskan, bara skydda sig emot den.
Uppföljaren till skräckfilmssuccén Sinister från 2012. I efterdyningarna av de chockerande händelserna i Sinister flyttar en överbeskyddande mamma (Shannyn Sossamon) och hennes 9-åriga tvillingpojkar in ett hus utanför stan. Här skall hennes söner få en trygg och harmonisk uppväxt. Vad hon inte vet är att huset är dödsmärkt på fler än ett sätt. James Ransone återkommer här som den engagerade vicesheriffen.
Från producenten bakom ”Paranormal Activity”, ”Insidious” och ”The Purge”.

Regi: Ciaran Foy
I rollerna: James Ransone, Shannyn Sossamon, Robert Sloan, Dartanian Sloan
Längd: 90 min
PREMIÄRSTÄDER: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Umeå, Örebro, Linköping, Karlstad, Helsingborg, Västerås, Norrköping, Gävle, Sundsvall, Jönköping, Luleå, Växjö, Skurup, Kalix och Rimforsa.

Filmens sida på SF hittar ni här

Lämna en kommentar: