Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Tommy Wirkola gör sci-fi-film med Noomi Rapace

Publicerad av admin 29 okt 2013

Död Snö-regissören Tommy Wirkola ska jobba med Noomi Rapace i ett sci-fi-drama som heter What Happened to Monday?. According to Variety kommer Rapace spela flera olika roller.

Tommy Wirkola som senast bjöd på häxäventyret Hansel and Gretel: Witch Hunters hoppar nu på science fiction-tåget och har fått med sig Prometehus-stjärnan Noomi Rapace. Baserat på ett manus av Max Botkin kommer Rapace spela sju systrar som kämpar för att hålla sig gömda i en överbefolkad värld där det råder ett-barns-politik. När en av de sju systrarna försvinner måste de övervinna sina olikheter för att undvika att bli tillfångatagna och avrättade av staten.

Rollen var ursprungligen skriven för en man men ändrades efter att Wirkola mött Rapace.

– Även om rollen var ursprungligen skriven för en man slogs jag av komplexiteten i att ha en skådespelare som porträtterar sju karaktärer och omedelbart visste jag att Noomi var den perfekta skådespelaren – manlig eller kvinnlig – för att ge dem liv, säger Wirkola i en kommentar.

Wirkola verkar annars ha filmat klart det mesta av Död Snö 2 som enligt IMDB just nu befinner sig i post-produktion. Något releasedatum verkar dock inte spikat ännu.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: