Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Nya Fredagen den 13:e uppskjuten – igen

Publicerad av Rysarnytt 21 okt 2015

Den sedan tidigare flera gånger uppskjutna Fredagen den 13:e-filmen har tydligen blivit uppskjuten igen. Även kommande The Ring har fått ett nytt premiärdatum.

jason-white-mask

Nu är det tredje gången nya Friday the 13th blir uppskjuten och man börjar undra om vi någonsin får någon film, eller om vi ska hoppas på tredje gången gillt. Enligt Deadline har Paramount flyttat fram premiärdatumet från 13 maj 2016 till 13 januari 2017. Några mer uppgifter om filmen ges inte, så vi får väl utgå från att regissören David Bruckner (The Signal, V/H/S) fortfarande är kvar vid rodret. Men enligt Bloody Disgusting verkar det som Nick Antosca (Hannibal, Believe) inte är kvar som manusförfattare och att man är på jakt efter nya författare.

Samtidigt meddelar filmbolaget att premiären för den nya The Ring-filmen, som har titeln Rings, också har flyttats fram. Rings flyttas fram från 13 november i år till 1 april 2016. Men redan nu på fredag, den 23 oktober, går en annan av Paramounts skräckfilmer upp på biograferna, nämligen nya Paranormal Activity: The Ghost Dimension.

Kommentarer

 1. 21 okt 2015: 13:12
  fantomen

  Neeej inte så länge kvar att vänta på nya Friday the 13th:( Man har fått vänta nog länge redan som det är nu och man börjar misstänka att det är något fuffens bakom alltsammans. Dispyt mellan regissör och filmbolaget kanske? Och varför kan man inte gå ut med detaljer om vad filmen kommer att handla om och vilket spår man har valt? Suck…

 2. 21 okt 2015: 13:55
  Rysarnytt

  Ja nåt skumt är det. Verkar vara manusbiten som klämmer eftersom man letar efter ny författare, eller man kanske inte vet vad det är för historia man vill ha. Men found footage-grejen har man iaf skippat.

 3. 21 okt 2015: 22:27
  Tony

  Katastrof!!! =(

 4. 22 okt 2015: 01:49
  roboguy

  Skönt att de inte kör på found footage-stilen, är kräktrött på den. Men å andra sidan tror jag ändå att den skulle funka för Fredagen den trettonde. Men hoppas att de får någon ordning på det här för man vill ju gärna se en ny film med Jason så snart som möjligt:)

 5. 22 okt 2015: 12:09
  Rysarnytt

  FF hade varit kul grepp på den tiden filmerna kom på löpande band. Nu vill man bara ha en klassisk old school-film. Men vi får se om det överhuvudtaget blir nån film.

Lämna en kommentar: