Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Italienska skräckregissörer strålar samman i nytt antologiprojekt

Publicerad av admin 25 nov 2013

Gräddan av Italiens skräckregissörer kommer att stråla samman i en ny filmantologi där de presenterar sina personliga skräckvisioner. Projektet heter The Book och kommer att ackompanjeras av självaste Goblin.

Enligt Shock Till You Drop kommer 12 regissörer att stå för varsin episod i The Book där de visar upp sin egen personliga vision av Rom. Varje del i filmen kommer att innehålla en unik blandning av thriller, skräck och det makabra, allt färgat av den enskilda regissörens unika stil. Som om inte det vore nog kommer Goblin att göra musiken till filmen. Manusförfattaren Dardano Sacchetti, som haft sina fingrar med i ett otal italienska klassiker från Bay of Blood till Beyond, är huvudansvarig för manuset till antologin.

Tyvärr är inte Italiens största stjärna Dario Argento med i projektet men ni får nöjet att njuta av dessa 12 eminenta filmskapare i antologin: Lamberto Bava, Antonio Bido, Enzo G. Castellari, Luigi Cozzi, Alberto De Martino, Ruggero Deodato, Aldo Lado, Umberto Lenzi, Edoardo Margheriti, Sergio Martino, Sergio Stivaletti och Tonino Valerii.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: