Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Harry Manfredini bjussar på stämningsfull spelmusik i Friday the 13th: The Game

Publicerad av Rysarnytt 10 Nov 2015

Stora delar av det gamla Fredagen den 13:e-gänget är med i teamet bakom det nya spelet Friday the 13th: The Game. Nu har man släppt kompositören Harry Manfredinis första spår som lägger ribban där vi vill ha den.

Friday_the_13th_the_game_crystal_lake

Det börjar lugnt med en skön olycksbådande atmosfär för att en bit in i stycket växla tema och färdas in mot de gamla filmernas välkända klanger och toner som får oss att dra på våra hockeymasker. Ränderna har inte gått ur Harry Manfredini och han visar att han har Fredagen den 13:e i blodet.

Det är Gun Media och IllFonic som i samarbete med Crystal Lake Entertainment utvecklat det nya Fredagen den 13:e-spelet där du som spelare har möjligheten att axla rollen som Jason Voorhees. Friday the 13th: The Game är ett asymmetrisk online-multiplayerspel där en spelare spelar Jason Voorhees medan sju andra iklär sig rollerna som lägerledare som försöker överleva natten i Crystal Lake.

Och på crownfundingsajten Kickstarter är man nu väldigt nära att nå målet om 700 000 dollar. Planen är att spelet ska få premiär någon gång under hösten 2016 på Xbox One, PS4 och PC (Steam).

Kommentarer

  1. 11 Nov 2015: 22:55
    roboguy

    Det här spelet ser man fram emot. Jag brukar vanligtvis knappt bry mig alls om spel, men det här är jag jävligt sugen på att spela så fort som det bara är möjligt;)

  2. 12 Nov 2015: 20:21
    Tony

    nu måste jag ha en PS4!!!!

Lämna en kommentar: