Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Frankenstein’s Army har hittat producent

Publicerad av admin 10 Feb 2011

Richard Raaphorsts nazizombieprojekt Worst Case Scenario var en i raden av skräckfilmer som aldrig blev gjord. Projektet övergavs 2009 till följd av finansierings- och produktionsproblem. Nu skriver Bloody Disgusting att Raaphorst laddat om med Frankenstein’s Army sedan han hittat producenter som kommer att finansiera filmen.

MPI Media Group/Dark Sky Films,  XYZ Films och Pellicola har meddelat att man tillsammans kommer att producera Frankenstein’s Army. Filminspelningen kommer att påbörjas under våren i Prag och Amsterdam och pågå fram till hösten.

Raaphorst tar i Frankestein’s Army hjälp av gamla journalfilmer när han berättar historien om några ryska soldater som under slutet av kriget snubblar över ett hemligt nazilaboratorium. Forskarna har där använt sig av den legendariske Dr Viktor Frankensteins forskningsarbeten för att ta fram en armé av supersoldater som sytts ihop av delar från stupade soldater. Det där lät väl inte så illa?

Dark Sky Films har blivit en erkänd skräckfilmsproducent med filmer som The House of the Devil, Deadgirl och nu senast Hatchet II på meritlistan. Och nazizombiefilmer sväljer vi ju med hull och hjälm. En enkel promotionhemsida för filmen är redan uppe och rullar här. Och nedan kan ni spana in promotrailern.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: