Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Första teasern för Phantasm V: Ravager har kommit!

Publicerad av Rysarnytt 27 mar 2014

Efter veckans bomb om den nya Phantasmen-filmen så har nu de första rörliga bilderna för Phantasm V: Ravager kommit. If this one does’nt scare you… you’re already dead!

phantasm v ravager 2014

Vi är många som blev glatt överraskade över nyheten att en ny Phantasm-film är inspelad och klar. Det var lite oklart vad vi hade att vänta oss och hur rollistan såg ut men nu har vi lite mer fakta att berusa oss med. De senaste uppgifterna är att Angus Scrimm, Reggie Bannister, Michael Baldwin, Bill Thornbury och Kat Lester är alla tillbaka i den femte filmen och att det kommer att bli ett avslut för Reggie & Co.

David Hartman har som rapporterats tagit över rodret från Don Coscarelli och Entertainment Weekly har växlat någor ord med regissörerna. Coscarelli tycker inte att det var ett särskilt svårt beslut att lämna över stafettpinnen till Hartman.

”David och mitt samarbete går tillbaka till min film Bubba Ho-Tep. Han gjorde lysande visuella effekter på den och har på senare tid skapat en vild animerad sekvens och några fantastiska visuella effekter i min senaste film John Dies at the End. Vi är synkade estetiskt och han är en ganska erfaren regissör som står på egna ben”, säger Coscarelli.

Coscarelli säger också att man under årens lopp avböjt erbjudanden från de stora bolagen om att göra en remake med stor budget. Istället ville man göra en film för fansen med de gamla skådespelarna och knyta ihop säcken med stil. För första gången får vi ta del av en längre sekvens från Tall Mans hemvärld och Coscarelli tror att fansen kommer att bli lika hänförda som han är över att få ta del av den. Hartman beskriver sig själv som ett stort fan av Phantasm-serien och säger att det var en stor ära att få jobba med Don.

”Denna film är en vändpunkt i serien. Det är ett verkligt avslut för huvudkaraktärerna som jag hoppas fansen kommer att reagera på. Vi hade turen att få filma nya otroliga scener med skräckikonen Angus Scrimm – han har fantastiska scener med Reggie (Bannister) och Mike (Michael Baldwin) som är väldigt mäktiga”, säger David Hartman.

Något releasedatum för Phantasm V: Ravager har vi tyvärr inte än. Men stay tuned! Nu tar vi och kollar in teasern istället som känns väldigt lågbudget men som levererar äkta Phantasm-feeling. Allt känns som förut. Till och med Reggies hästsvans är intakt. Och de flygande metallkloten är givetvis tillbaka. En äldre intervju med mannen som var ansvarig för dessa monster, D. Kerry Prior, kan ni läsa här om ni inte gjort det och känner för att få upp Phantasm-ångan inför releasen som förhoppningsvis blir ganska snart.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=X1wOobOGa4w”]

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: