Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Dead Island blir film?

Publicerad av admin 21 Feb 2011

[Updaterad version] Variety skrev att Sean Daniel Company och Union Entertainment köpt filmrättigheterna till det kommande zombiespelet Dead Island. Men uppgifterna tillbakavisas av den tyska utgivaren Deep Silver.

Enligt Variety skulle Daniels (The Wolfman, Mummy) och Union’s Dmitri Johnson och Richard Liebowitz producera filmen och man var på jakt efter manusförfattare och finansiärer för att överföra spelet till vita duken. Men enligt ett pressmeddelande från Deep Silver som ShockTillYouDrop publicerat så tillbakavisas alltså de uppgifterna. Inga beslut har tagits vad gäller filmrättigheterna men däremot har man fått en rad förfrågningar som man nu tittar på.

Dead Island har utvecklats av polska Techland och handlar om en familjefar som försöker skydda sig själv och familjen från en zombieinvasion under semestern på en tropisk ö. Dead Island spelas ur första person-perspektiv i ett öppet landskap med co-op upp till fyra spelare och planeras släppas i augusti 2011 till PC, PS3 och Xbox 360.

httpv://www.youtube.com/watch?v=lZqrG1bdGtg

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: